Mindannyiunkat izgatnak a gépek – a piros, a zöld, a sárga, a kék, az új, az import, a feljavított, a rommá bütykölt. A takarónövény technológia és a csökkentett menetszámú művelés különösen feladja a leckét, mert olyan gépeket kell beszerezned, amiben nincs feltétlenül tapasztalatod. Miről ismerszik meg a jó direktvetőgép? Honnan tudod, hogy kuka az a strip-till masina?

Előadásunkban márkától, gyártótól és forgalmazótól függetlenül mutatjuk be a jelenleg elérhető megoldásokat. Csak az alapelveket ismertetjük meg Veled, és azok alapján 100%, hogy tudni fogod, honnan szerezd be, vagy éppen hogyan építsd meg a megfelelő vasat.

Adj 60 percet az életedből, ha

 • épp gépvásárlás előtt állsz és tudni szeretnéd, mire figyelj a munkagép kiválasztásánál;
 • napok óta kapákkal, tárcsalapokkal, hengerekkel, késekkel és csoroszlyákkal álmodsz;
 • fel szeretnél készülni a vásárlás utáni „sokkra”, használatra és bütykölésre;
 • kíváncsi vagy röviden az erőgépeket érintő feltételekre is.

Előadásunk 60 perc hosszú lesz, plusz 10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Tillage Radish-t és a TillageMix keverékeket forgalmazó Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze

 • egy internetböngészővel ellátott gépre,
 • hangszóróra/fülhallgatóra és
 • stabil internetkapcsolatra

lesz szükséged.

Időpont

2018. február 9. (péntek) 10:00

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Kattints ide a regisztrációhoz

Hogyan tovább?

 1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
 2. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
 3. A prezentáció 60 perc hosszú, ami után 10-15 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
 4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!