Állandó mantránk, hogy a takarónövények nem csak vetőmagok, hanem egy komplett technológia részei: vetésforgó, talajművelés, tápanyag-gazdálkodás és növényvédelem, kéz a kézben. A köztesnövények és a talajmunkák összeegyeztetése mind a betakarítás után, mind a vetés előtt kulcsfontosságú. A rosszul kezelt tarló talajnedvesség-veszteséget okoz, ami hátráltatja a takarónövények kelését, míg a nem megfelelően vagy nem jó időben megszüntetett másodvetésű állomány visszavetheti a főnövény vetését és fejlődését. Milyen időzítéssel, milyen technológiával és eszközökkel oldható meg JÓL a takarónövények alkalmazása?

Adj 1 órát az életedből, ha

 • a takarónövény technológia gépészeti oldala még nem teljesen világos a számodra;
 • nem tudod, hogy rögtön a betakarítás után, vagy inkább nyár végén érdemes elvetni a köztesnövényeket;
 • szeretnéd látni azokat az eszközöket, amelyekkel a tarlókezelés és takarónövény-vetés csökkentett menetszámmal is megvalósítható;
 • össze kívánod egyeztetni a tavaszi növények előtti talaj-előkészítést a takarónövények alkalmazásával;
 • mindig kétkedve nézed azokat a fotókat, ahol márciusban még fent van az elfagyott, vagy még zöldellő másodvetésű állomány.

Előadásunk 45 perc hosszú lesz, plusz 10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére. Az előadáson való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Tillage Radish-t és a TillageMix keverékeket forgalmazó Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze

 • egy internetböngészővel ellátott gépre,
 • hangszóróra/fülhallgatóra és
 • stabil internetkapcsolatra

lesz szükséged.

Időpont

2017. május 9. (kedd) 10:00-11:00 óra

Fontos: a videószoba linkjét már a regisztrációs e-mailben megkapod. Kérjük, mentsd el ezt a hivatkozást és az időpontot, majd csatlakozz hozzánk 2017. május 9-én. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Hogyan tovább?

 1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e.
 2. Május 9-én 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
 3. A prezentáció 45 perc hosszú, ami után 10-15 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
 4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1-2 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!