Események

Farmlátogatások, webes szemináriumok és az éves Talajegészség Konferencia megrendezésével segítünk Neked abban, hogy a megismerd talajmegújító gazdálkodás legújabb és legjobb fogásait, és találkozz a hasonló gondolkodású gazdatársakkal.

Online szemináriumok

Csupán egy számítógépre és internetkapcsolatra van szükséged ahhoz, hogy a téli hónapok során kibővítsd tudásodat. Ezek a 45-75 perces előadások a talajmegújító gazdálkodás egy-egy szegletét mutatják be, a talajműveléstől a tápanyag-gazdálkodáson át a takarónövény-technológiáig.

2017-ben és 2018-ban összesen 21 órányi videós anyagot rögzítettünk, ebből 10 órányi ingyenesen, 11 pedig egy jelképes összegért cserébe érhető el. Kattints az alábbi videóra és nézz bele egy webes szemináriumba!

Tudj meg többet a szemináriumokról

Talajegészség Konferencia

A Talajegészség Konferenciát 2017-ben rendeztük meg először, az eseményen 260 látogató vett részt és összesen 19 előadás hangzott el. 2018-ban már 300-an voltunk, és az előadók között amerikai, ausztrál és francia vendégeket is köszönthettünk.

A konferenciát megelőző két napon végiglátogatunk olyan magyar gazdaságokat, ahol évek óta talajmegújító gazdálkodást folytatnak, így a „tantermi” előadások gyakorlati tapasztalatokkal egészülnek ki.

2019. november 14-én ismét találkozunk a Talajegészség Konferencián, idén a tápanyag-gazdálkodásra fókuszálunk.

A Talajegészség Konferencia weboldala

Farmlátogatások

Munkánknak szerves része a tudás és a tapasztalatok megosztása – a tavaszi és a nyári időszakban megszervezett farmlátogatások ezt a célt szolgálják. Egy-egy talajmegújító gazdaság felkeresése során általában egy technológiai elemet (direktvetés, strip-till vetés, forgatásos és forgatás nélküli megoldások összehasonlítása stb.) járunk körül, a gazdálkodó mellett külsős szakértőket is bevonva.

E nyílt napokon a gazdatársak által végzett kísérletekre is szeretnénk felhívni a figyelmet, amelyekből mindannyian inspirációt és bátorságot meríthetünk, valamint együtt jobban megérthetjük a talaj mint ökoszisztéma működését.

Gyere el közelgő farmlátogatásainkra